Lieve broeders en zusters,
Op 2 maart stuurde ik een mail rond met het heugelijke feit dat we Sjabbat 13 maart weer starten met onze bijeenkomsten.
Omdat het weer de eerste keer is na een lange tijd heb ik geen idee hoeveel mensen er komen. Graag wil ik dan ook dat u even aan mij doorgeeft met hoeveel personen u komt van 18 jaar en ouder. We mogen immers maar 30 mensen herbergen in deze leeftijdscategorie. Vooral de eerste keer is dit belangrijk.
 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 0516-542418
M.v.g.
Gerard Wijtsma

 

 

02-03-2021

Lieve broeders en zusters,
Het leek er enigszins op dat we Sjabbat 6 maart misschien weer zouden kunnen beginnen. Gisteravond kreeg ik als antwoord op mijn vraag of de zaal weer beschikbaar is, dat deze Sjabbat 13 maart weer open zal zijn. Gezien de landelijke tendens om weer wat ruimte te geven, heb ik besloten om Sjabbat 13 maart maar weer te starten met onze samenkomsten. Wel vraag ik van ons allemaal om de Corona regels in acht te nemen. Er wordt in Nederland en ook in onze gemeente verschillend gedacht over de aanpak, toch zullen we er samen voor moeten zorgen dat we deze situatie achter ons kunnen laten. De wekelijkse overdenkingen op YouTube en Facebook hebben nu 225 abonnees. Ik hoop dat dit naar de toekomst toe ook zal bijdragen aan de groei van de gemeente. Ondertussen is er ook weer oriënterend een groep gemeenteleiders bezig om weer een landelijk Messiaans Platform op te zetten. Ik wens u allemaal veel sterkte en Gods zegen in deze lastige tijd en wanneer u ergens hulp nodig hebt hoor ik het graag.
 
M.v.g.
Gerard Wijtsma

 

 

Bekijk de online uitzendingen van de Mayaan Yeshua via deze link Online dienst via YouTube

Volg ons ook op Facebook: Facebook Mayaan Yeshua 

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen